Uw bestaande fiets ook elektrisch?
0
Winkelwagen
€ 0,00
In deze categorie bieden wij nieuwe universele 24V accu’s aan, deze accu’s worden ook veelal gebruikt voor de 24V elektrische fiets vervangingsmarkt. Alle accu’s worden optioneel geleverd met een lader. Eventueel kunnen wij of een van onze dealers de accu bij u monteren, neem hier voor contact met ons op.
 
Bezig met laden...
Accu Alto 24V 312WH
24V batterij 312WH lichtgewicht uitgevoerd, ideaal als u lange ritten aan een stuk fietst.
355,00 incl. btw
Accu Alto 24V 312WH inclusief bagagedrager
Deze 24V 312Wh accu wordt geleverd inclusief een aluminium lichtgewicht bagagerek met een slide functie.
410,00 incl. btw

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B is een zelfstandige dochteronderneming van Power-Bike
E4B levert en monteert 24V ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn samen met Power-Bike vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike ombouwsets. Alle ombouwsets worden door ons zorgvuldig samengesteld; we gebruiken alleen de beste componenten. We staan in direct contact met onze fabrikanten, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische fiets ombouwsets hebben 2 jaar garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw