Uw bestaande fiets ook elektrisch?
0
Winkelwagen
€ 0,00
Onderdelen / Accessoires /

Velg met ingespaakte motor

De Van Beijck motor is een zeer compacte krachtige motor, ideaal voor mensen die van lange afstanden fietsen willen genieten. De motor heeft een klein formaat en is zeer licht van gewicht. Onze motor is voorzien van een vrijloop wat betekent dat u ook kunt fietsen zonder ondersteuning, U zult niet merken dat de motor aanwezig is.
Onze motor is geschikt voor fietsen met rollerbrake - velgrem of schijfrem.
Deze motor kan optioneel ook geleverd worden in hoge snelheid.

Kies hieronder uw model remsysteem u heeft een keuze uit een zwarte en zilverkleurige velg

Bezig met laden...
Velg met ingespaakte Rollerbrake motor
E4B aluminium voorwiel rollerbrake compleet met een 250 watt 24 volt E4b vrijloop motor is een compact lichtgewicht voorwiel met hulpmotor (circa 2,7 kg).
210,00 incl. btw
Velg met ingespaakte Velgrem motor
E4B aluminium voorwiel Velgrem / Schijfrem compleet met een 250 watt 24 volt E4b vrijloop motor is een compact lichtgewicht voorwiel met hulpmotor (circa 2,7...
210,00 incl. btw

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B is een zelfstandige dochteronderneming van Power-Bike
E4B levert en monteert 24V ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn samen met Power-Bike vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike ombouwsets. Alle ombouwsets worden door ons zorgvuldig samengesteld; we gebruiken alleen de beste componenten. We staan in direct contact met onze fabrikanten, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische fiets ombouwsets hebben 2 jaar garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw