De webshop voor elektrische fiets onderdelen en om uw bestaande fiets elektrisch te maken!
0
Winkelwagen
€ 0,00
36V 432WH Endurance batterij
36V 576Wh Li-Ion batterij model Endorance
0 Review | Review toevoegen
Deze batterij is voorzien van 21700 Lithium Ion cellen! De accu heeft 576 wattuur en een actieradius van gemiddeld 130 kilometer.

Standaard levertijd

2 weken

€ 550,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

36V 676Wh Li-Ion batterij model Endorance ook geschikt voor Van Beijck fietsen


Deze batterij is voorzien van 21700 Lithium Ion cellen! De accu heeft 576 wattuur en een actieradius van gemiddeld 130 kilometer.
De Batterij wordt geleverd zonder bagagedrager en lader, ideaal om te gebruiken als extra accu voor uw Power-Bike of Van Beijck elektrische fiets.

 
TECHNISCHE SPECIFCATIES
Afmeting 350mm x 140mm x 50mm
Gewicht 3,2 Kg
Materiaal Aluminium
Voltage 36V
Wattuur (Wh) 576
Afsluit voltage 28,5V
Maximale ontlaadstroom 15A
Maximale laadstroom 6A
Accutechnologie Li-Ion 21700 Cellen
Aantal laadcycli 1100
Laadplug Endurance 
Aantal cellen 40
Aan/uit schakelaar Ja
Verlichting Ja 
Geschikt voor smartlader Ja
EIGENSCHAPPEN
Geschikt voor Power-Bike en O.a Van Beijck fietsen
Model  Bagagedrager
Garantie 2 Jaar m.u.v. slijtende onderdelen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B levert componenten voor elektrische fietsen en monteert ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike componenten en elektrische fiets ombouwsets. All onze ombouwsets worden voor ons in Nederland zorgvuldig samengesteld; we maken dan ook alleen gebruik van de beste componenten. Ook staan we in direct contact met onze fabrikant, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische componenten en fiets ombouwsets hebben standaard 2 jaar garantie.

Alle bedragen zijn inclusief btw

© Copyright 2023 Ekit4bike.com