De webshop voor elektrische fiets onderdelen en om uw bestaande fiets elektrisch te maken!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Onderdelen / Accessoires / Elektronische componenten / Controller reparatie set achterwiel motor
Reparatieset achter motor Controller Slim V2 Display Slim V2 Velg met gespaakte motor Trapsensor V10 Remsensor
Reparatieset achter motor Controller Slim V2 Display Slim V2 Velg met gespaakte motor Trapsensor V10 Remsensor
Controller reparatie set achterwiel motor
0 Review | Review toevoegen
Met deze reparatie set bestaande uit een controller display een trapsensor en velg met ingespaakte motor maakt u iedere 36V elektrische fiets met achterwiel motor weer tot leven.

Standaard levertijd

OP WERKDAGEN VOOR 15:30 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

€ 375,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

36V Controller reparatie set achterwiel motor


Met deze reparatie set bestaande uit een controller display een trapsensor en velg met ingespaakte achterwiel motor maakt u iedere 36V elektrische fiets weer tot leven.

Uw E Bike werkt niet meer naar behoren en wilt u deze zelf repareren? Deze reparatie herstel set inclusief nieuwe velg met motor kan gebruikt worden voor 36 Volt E-Bike systemen. Is het huidige systeem van uw elektrische fiets defect? vraag ons naar de mogelijkheden. Deze reparatie herstel set is eenvoudig te installeren, u haalt alle bestaande componenten exclusief de accu van uw fiets, en u vervangt deze door onze componenten. Wilt u zeker weten dat het past neem dan even contact met ons op.

De set wordt geleverd met onderstaande onderdelen:

- 36V controller Sine-Wave
- Achterwiel motor ingespaakt
- Slim V2 display
- Trapsensor V10
- Remsensor

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B levert componenten voor elektrische fietsen en monteert ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike componenten en elektrische fiets ombouwsets. All onze ombouwsets worden voor ons in Nederland zorgvuldig samengesteld; we maken dan ook alleen gebruik van de beste componenten. Ook staan we in direct contact met onze fabrikant, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische componenten en fiets ombouwsets hebben standaard 2 jaar garantie.

Alle bedragen zijn inclusief btw

© Copyright 2023 Ekit4bike.com