Uw bestaande fiets ook elektrisch?
0
Winkelwagen
€ 0,00
Onderdelen / Accessoires / Elektronische componenten /

5 standen luxe LCD Display

Van Beijck LYRA display 5 standen LCD
5 standen luxe LCD Display
0 Reviews | Review toevoegen

E4B 5 standen Lusso LCD display een elektrische fietscomputer met vele standaard opties.

Standaard levertijd

OP WERKDAGEN VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

€ 100,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

E4B Van Beijck LYRA LCD display fietscomputer.


Display functies: batterij indicator, trapondersteuning 5 standen, snelheidsmeter, 6km/h start & go functie, Boost, automatische verlichting in - uit schakelen.
 

LCD display

 
  • 5 standen trapondersteuning
  • Wisbare tijd & rittenteller
  • Totale afgelegde tijd & Km stand
  • Batterij indicator
  • Rem indicatie
  • 6km/h start & go functie
  • Boost functie
  • Automatische Verlichting in-uit schakelen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B is een zelfstandige dochteronderneming van Power-Bike
E4B levert en monteert 24V ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn samen met Power-Bike vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike ombouwsets. Alle ombouwsets worden door ons zorgvuldig samengesteld; we gebruiken alleen de beste componenten. We staan in direct contact met onze fabrikanten, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische fiets ombouwsets hebben 2 jaar garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw