De webshop voor elektrische fiets onderdelen en om uw bestaande fiets elektrisch te maken!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Onderdelen / Accessoires / Elektronische componenten

Een elektrische fiets bestaat uit een aantal elektronische componenten, is een van uw 36V componenten defect, dan kunt u bij ons aan het juiste adres.
Staat uw onderdeel er niet tussen? neem dan
contact met ons op.

Bezig met laden...
Trapsensor
De trapsensor meet de kracht die u zelf mee fietst. Op deze basis wordt er een berekening gemaakt door de controller hoeveel kracht de motor moet leveren.
12,50 incl. btw
Remsensor set
P-B Brake remsensoren met ingebouwde schakelaar voor directe onderbreking van de naafmotor.
22,50 incl. btw
Slim display V2
Slim V2 display is een mooi compact display wat aan de linkerkant of aan de rechterkant van het stuur geplaatst kan worden.
75,00 incl. btw
Controller voor display Slim V2
E-bike controller Sine-Wave deze kan worden gebruikt in combinatie met het Slim V2 display
75,00 incl. btw
Controller reparatie set voorwiel motor
Met deze reparatie set bestaande uit een controller display een trapsensor en velg met ingespaakte motor maakt u iedere 36V elektrische fiets met voorwiel...
350,00 incl. btw
Controller reparatie set achterwiel motor
Met deze reparatie set bestaande uit een controller display een trapsensor en velg met ingespaakte motor maakt u iedere 36V elektrische fiets met achterwiel...
375,00 incl. btw

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B levert componenten voor elektrische fietsen en monteert ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike componenten en elektrische fiets ombouwsets. All onze ombouwsets worden voor ons in Nederland zorgvuldig samengesteld; we maken dan ook alleen gebruik van de beste componenten. Ook staan we in direct contact met onze fabrikant, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische componenten en fiets ombouwsets hebben standaard 2 jaar garantie.

Alle bedragen zijn inclusief btw

© Copyright 2023 Ekit4bike.com