Uw bestaande fiets ook elektrisch?
0
Winkelwagen
€ 0,00

Om uw batterij in optimale conditie te houden, zijn er een aantal dingen waar u dient rekening mee te houden.

Het is verstandig zuinig te zijn op uw batterij. Als u dit niet bent, kan de levensduur behoorlijk geminimaliseerd worden. Wij zeggen ook altijd dat een batterij ‘in beweging’ moet blijven. Dus deze moet opgeladen worden, ontladen worden en weer opgeladen worden. Gebruik je de batterij niet, laad dan de batterij minimaal een keer per twee maanden vol.

•    Al onze model batterijen zijn te demonteren uit de bagagedrager, deze kunt u als het buiten koud is dan ook beter binnen bewaren. Dit komt de levensduur en de actieradius ten goede, in de wintermaanden kan de batterij actieradius onder koude weersomstandigheden dan ook wel met 30-50% verminderen! Bewaar uw batterijen altijd op een fatsoenlijke en droge plek. Een batterij in de winter in een koude garage laten liggen zonder deze te gebruiken, is onverstandig. Zorg ervoor dat de batterij zichzelf nooit diep ontlaad, is de batterij bijna leeg zorg er dan voor dat de batterij weer vol geladen wordt, dit voorkomt diepontlading, in vele gevallen betekend diepontlading dan ook dat de batterij kapot is en niet meer valt te herstellen.

•    Batterijen verliezen gedurende zijn levensduur capaciteit. Afhankelijk van het gebruikt wordt dit in meer of mindere mate versneld. De gemiddelde levensduur van een batterij bij correct gebruik is vier tot vijf jaar. Voor alle batterijen geldt overigens dat ze niet tegen extreme kou en hitte kunnen.

•    Om schade te voorkomen gebruik dan ook altijd de bijgeleverde batterij oplader, heeft u meerdere elektrische fietsen en weet u het niet zeker, neem dan al vorens het laden contact met ons op!

 

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B is een zelfstandige dochteronderneming van Power-Bike
E4B levert en monteert 24V ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn samen met Power-Bike vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike ombouwsets. Alle ombouwsets worden door ons zorgvuldig samengesteld; we gebruiken alleen de beste componenten. We staan in direct contact met onze fabrikanten, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische fiets ombouwsets hebben 2 jaar garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw