De webshop voor elektrische fiets onderdelen en om uw bestaande fiets elektrisch te maken!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ombouwsets elektrische fiets / Ombouwset voorwiel motor

Ombouwset voorwiel:


Onze ombouwsets zijn zo ontwikkeld dat u uw fiets of driewielerfiets zeer eenvoudig kunt ombouwen naar een elektrische fiets. Al onze elektrische fiets ombouwsets zijn zeer robuust uitgevoerd (ook ideaal voor school jeugd) U heeft een keuze uit 2 model batterijen de Endurance 432Wh (90 Km) en de Endurance 567Wh 130 Km actieradius.

 
Bezig met laden...
Ombouwset Slim V2 voorwiel zwarte kleur velg 432WH 12AH
Elektrische fiets ombouwset voorwiel motor zwarte velg (432Wh) Actieradius 90 Km
720,00 incl. btw
Ombouwset Slim V2 voorwiel zilver kleur velg 432WH 12AH
Elektrische fiets ombouwset voorwiel motor zilver kleur velg (432Wh) Actieradius 90 Km
720,00 incl. btw
Ombouwset Slim V2 voorwiel zilver kleur velg 576WH 16AH
Elektrische fiets ombouwset voorwiel motor zilver kleur velg (576Wh) Actieradius 130 Km
835,00 incl. btw
Ombouwset Slim V2 voorwiel zwarte kleur velg 576WH 16AH
Elektrische fiets ombouwset voorwiel motor zwarte velg (576Wh) Actieradius 130 Km
835,00 incl. btw

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B levert componenten voor elektrische fietsen en monteert ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike componenten en elektrische fiets ombouwsets. All onze ombouwsets worden voor ons in Nederland zorgvuldig samengesteld; we maken dan ook alleen gebruik van de beste componenten. Ook staan we in direct contact met onze fabrikant, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische componenten en fiets ombouwsets hebben standaard 2 jaar garantie.

Alle bedragen zijn inclusief btw

© Copyright 2023 Ekit4bike.com