Uw bestaande fiets ook elektrisch?
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ombouwsets elektrische fiets /

Ombouwset midden motor

Ombouwset middenmotor rotatiesensor:

De rotatiesensor is makkelijk in gebruik. Zodra u begint met fietsen gaat er een signaal naar de motor die vanaf dat moment begint met ondersteunen. Dit zorgt voor een mooie gelijkmatige ondersteuning, u hoeft niet harder te trappen om meer ondersteuning te krijgen. De verschillende ondersteuningsniveaus kunt u regelen via luxe LCD display (ook ideaal voor school jeugd) U heeft een keuze uit 2 batterij modellen de Medio 264Wh (65 Km) en de Alto 312Wh 80 Km actieradius.

Bezig met laden...
Ombouwset midden motor 312Wh
Elektrische fiets ombouwset Middenmotor 24V (312Wh) Actieradius 80 Km
785,00 incl. btw

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B is een zelfstandige dochteronderneming van Power-Bike
E4B levert en monteert 24V ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn samen met Power-Bike vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike ombouwsets. Alle ombouwsets worden door ons zorgvuldig samengesteld; we gebruiken alleen de beste componenten. We staan in direct contact met onze fabrikanten, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische fiets ombouwsets hebben 2 jaar garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW