De webshop voor elektrische fiets onderdelen en om uw bestaande fiets elektrisch te maken!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Remsensor set Installatie mogelijkheid
Remsensor set Installatie mogelijkheid
Remsensor set
0 Reviews | Review toevoegen
P-B Brake remsensoren met ingebouwde schakelaar voor directe onderbreking van de naafmotor.

Standaard levertijd

OP WERKDAGEN VOOR 15:30 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

€ 22,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

P-B Brake remsensoren
 

Met ingebouwde schakelaar voor directe onderbreking van de naafmotor. Deze remsensor set wordt aangesloten op de controller en zorgt voor directe onderbreking zodra de rem wordt bediend. 
 

  • 2 Remsensoren met ingebouwde gepatanteerde schakelaar  (Kabel lengte 2000mm)

  • Zorgt voor een directe motor onderbreking

  • Werkt ook met RVS binnen kabel

  • Het unieke van deze remsensor is, dat deze remsensor in alle posities kan worden gemonteerd.

    (Let op! wij nemen deze elektronische componenten niet retour!)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B levert componenten voor elektrische fietsen en monteert ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike componenten en elektrische fiets ombouwsets. All onze ombouwsets worden voor ons in Nederland zorgvuldig samengesteld; we maken dan ook alleen gebruik van de beste componenten. Ook staan we in direct contact met onze fabrikant, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische componenten en fiets ombouwsets hebben standaard 2 jaar garantie.

Alle bedragen zijn inclusief btw