Uw bestaande fiets ook elektrisch?
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ombouwsets elektrische fiets / Ombouwset voorwiel motor /

Ombouwset Alto Voorwiel Zilvergrijze velg 312WH

Ombouwset Alto Voorwiel Zilvergrijze velg 312WH
9 Reviews | Review toevoegen

Elektrische fiets ombouwset voorwiel motor zilvergrijze velg (312Wh) Actieradius 80 Km

€ 565,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Elektrische fiets ombouwset voorwiel motor 24V 312Wh, Actieradius 80 Km
 

E4B voorwiel motor is een ombouwset om uw bestaande fiets om te bouwen naar een sportieve E-bike fiets. De ombouwset wordt uitgevoerd met een 24V 250W borstelloze Hybride-Tech vrijloop motor. De mini naafmotor geeft tevens geen weerstand wanneer uw fietst met een uitgeschakeld systeem of een lege batterij. Deze ombouwset bevat standaard een 312 Wattuur batterij en is goed voor een actieradius 80 km. De zeer luxe batterij behuizing kan eenvoudig uit het aluminium bagagerek worden geschoven, zodat de batterij eenvoudig op iedere plek geladen kan worden. Doordat de batterij en het bagagerek zeer licht zijn (maar wel sterk) zorgt dit ervoor dat uw fiets geen andere rij eigenschapen krijgt. Ook is deze batterij voorzien van een achter verlichting met een reflector. Met het zeer moderne robuuste LCD display kunt u maar liefst 5 standen kiezen voor de gewenste mate van ondersteuning. Tijdens het wandelen met de fiets aan de hand kunt u gebruikt maken van de WALK functie, deze functie is zeer handig als u bijvoorbeeld een helling op moet lopen, de maximale snelheid van de WALK functie bedraagt 6 Km/h. De controller is voorzien van pure Sine-wave technologie (fluister stil) tevens wordt de achter verlichting en uw bestaande 6V koplamp aangesloten op de controller, zodat u de verlichting in en uit kunt schakelen met het display. Voor de veiligheid wordt ook de bekende P-B Brake remsensor mee geleverd bij deze set, zodat de originele remhendel kan blijven bestaan, de remsensor zorgt voor een directe motor onderbreking.
 

 • LCD display Van Beijck LYRA

  • Ondersteuning 5 niveaus 

  • Boost en Walk functie

  • Wisbare tijd & rittenteller

  • Totale afgelegde tijd & Km stand

  • Batterij indicatie

  • Rem indicatie

  • Automatische verlichting d.m.v. lichtsensor in het display
  • Zeer luxe uitstraling

 

 • Controller

  • Sine Wave technologie (Maakt de motor fluisterstil)

  • 6 volt DC verlichting aansluiting, (Originele koplamp kan blijven bestaan)

  • Connectoren voorzien van duidelijke label en afzonderlijke kleuren

  • Compact formaat

 

 • Accu 24V Li-Ion ICR

  • Lichtgewicht behuizing

  • 13Ah 312Wh uitneembaar

  • 3Ah 4 stage VanBeijck winterlader

  • Geïntegreerde reflector met achter verlichting

  • +/- 1100 keer herlaadbaar

  • Actieradius Eco stand 1

  • Aluminium bagagerek met fietspomp houder

* Klik hier voor meer informatie over de actieradius.
 

 • Dubbelwandige aluminium voorwiel met ingespaakte mini motor

  • 13G Rvs inox spaken

  • 24V borstelloze Hybride vrijloop motor 225 Rpm

  • Waterdichte connector zodat het voorwiel eenvoudig kan worden gedemonteerd - gemonteerd ( Bijvoorbeeld bij een lekke band )

  • Voorwiel wordt geleverd inclusief velglint

  • Maximale ondersteuning 27 Km/h

 

 • Overige componenten en specificaties:

  • 1x P-B brake achterrem sensor (originele remhendel kan blijven bestaan)

  • RVS rotatiesensor met 10 magneten (Optioneel ISIS 20 tanden trapsensor alleen geschikt voor ISIS trapas)

  • Extra gewicht na ombouw fiets 4,7 kg

  • 2 jaar garantie m.u.v. slijtende onderdelen

  

Voor overige vragen neem dan contact met ons op.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marc tkindt - 06-06-2020 22:30

Reeds verschillende sets gekocht en gebruikt voor 3wieler mindervalide,
Zeer tevreden en rijdt confortabel met minimum aan indpanning

Marcel - 18-03-2019 21:53

Twee fietsen omgebouwd. Eerst een Gazelle van ruim 10 jaar oud. Was wel een behoorlijke klus.
Mede daar er alleen ruimte in kettingkast voor de sensor was. Ook maar gelijk groot onderhoud gedaan en nieuwe banden geplaatst. Het resultaat mag er zijn. Het ziet er strak uit en de eerste kilometers zijn gemaakt. Op standje 9 tegen windkracht 6 in. Super! De tweede fiets, een iets nieuwere Sparta, in de helft van de tijd gedaan. Best een leuke klus om te doen!

de Bree - 16-11-2018 00:15

Prima set, mijn oude fiets hiermee omgebouwd voor woon-werk verkeer, gaat wel 28 km/u daarboven stopt de motor.
Wel even wennen aan het display, de accu-indicator want die gaat veel omhoog en omlaag, maar uiteindelijk 34 km op een dag gefietst op een halve accu in gemiddeld stand twee, dus dat zit wel goed, en met kouder weer 's ochtends rond de 5 graden, dat speelt ook mee.
In stand 2 haal ik al de topsnelheid, stand 5 is handig als ik een tunneltje uit kom bergop.

Eric - 01-02-2018 23:20

Een ombouwset van E4b met een 312WH accu besteld. Binnen twee dagen geleverd. Natuurlijk direct mee aan de slag. Jammer dat de handleiding een beetje summier is, Verbeterpuntje E4B! Na een paar uurtjes klussen zit alles op zijn plek en gaan we proefrijden. Een fantastische ervaring. Wat een power. Vandaag hebben mijn vrouw en ik 65 km gefietst. Ik op mijn 'nieuwe' fiets en zij ook op een elektrische fiets. Na dertig kilometer even gekeken op de display van de accu. Nog steeds vier blokjes power (vol dus!!). Na nog eens twintig kilometer laat de fiets van mijn vrouw het afweten, dus ga ik haar duwen of slepen. Na 65 kilometer valt de motor van de fiets van mijn vrouw uit. Mijn fiets met E4b motor snort vrolijk door. Thuis gekomen kijk ik nog eens naar de display op de accu. Mijn accu is nog half vol na 65 km!! Top E4b, ik ben zeer tevreden. Jammer dat de accu-indicatie op de LED display niet goed het niveau van de accu weergeeft. Die zou de zelfde stand moeten weergeven als de display op de accu zelf.

Gerard Meijer - 28-06-2017 20:57

De ombouw van mijn Azor pastoorsfiets was zelfs voor een niet geoefende sleutelaar goed te doen, een klein puntje van kritiek is de handleiding, die mag iets duidelijker, maar prima set, en een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Jo - 04-08-2016 17:18

In 2 uurtjes alles gemonteerd. Ondersteuning is prima. Inmiddels een 2 de set gemonteerd.
Gemonteerd op 2 Batavus fietsen.

jo - 29-07-2016 18:31

In 2 uurtjes alles gemonteerd. Ondersteuning is prima. Inmiddels een 2 de set gemonteerd. Alleen jammer dat de accu indicatie op KT-led890 display van beide stets niet werkt. Van 1 set brand het achterlicht niet. Het ligt niet aan de accu en ook niet aan het KT-led890 display. Tot mijn verbazing had het stoeltje van de 2de set een afwijkende kleur (grijs i.p.v. zilver) en vorm. Maar het paste wel.

E4b heeft aangeboden dat ik de KT-led890 kan opsturen dan zouden die opnieuw worden ingesteld. Daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt. Gemonteerd op 2 Batavus fietsen.

Gjk - 16-06-2016 20:07

In 1 avondje alles gemonteerd
Helaas kreek ik de rechter trspas niet los anders had ik de trspsendor in de kettingkadt gemonteerd maar links gaat ook prima
Trapondersteuning werkt goed en is in stand 4 en de fiets in de 6e (nexus7) lekker vlot, rond 30km p/u
Had ik verl eerder moeten doen
Gemonteerd op een batavus crescendo

Appie - 28-08-2015 12:30

Omdat wij al wat ouder worden en toch in beweging wilden blijven 2 ombouwsets gekocht.
De sets waren makkelijk op te bouwen maar er zat een fabrieksfoutje in een onderdeel.
E4b heeft dat zeer netjes opgelost en de fietsen zijn nu dan ook klaar.
We hebben in 1 week al meer dan100km gereden en dat is wat wij vroeger ongeveer in 3 maanden fietsten.
We zijn dan ook zeer blij met de fietsen zoals ze nu zijn en hadden dat veel eerder moeten doen.
Appie Keijzer

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B is een zelfstandige dochteronderneming van Power-Bike
E4B levert en monteert 24V ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn samen met Power-Bike vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike ombouwsets. Alle ombouwsets worden door ons zorgvuldig samengesteld; we gebruiken alleen de beste componenten. We staan in direct contact met onze fabrikanten, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische fiets ombouwsets hebben 2 jaar garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw