De webshop voor elektrische fiets onderdelen en om uw bestaande fiets elektrisch te maken!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Onderdelen / Accessoires / Velg met ingespaakte motor

De Van Beijck motor is een zeer compacte krachtige motor, ideaal voor mensen die van lange afstanden fietsen willen genieten. De motor heeft een klein formaat en is zeer licht van gewicht. Onze motor is voorzien van een vrijloop wat betekent dat u ook kunt fietsen zonder ondersteuning, U zult niet merken dat de motor aanwezig is.
Onze motor is geschikt voor fietsen met rollerbrake - velgrem of schijfrem.

Kies hieronder uw model, U heeft een keuze uit een zwarte en zilverkleurige velg

Bezig met laden...
Voorwiel met ingespaakte motor
Aluminium voorwiel Velgrem / Schijfrem / Rollerbrake compleet met een 250 watt 36 volt vrijloop motor is een compact lichtgewicht voorwiel met hulpmotor...
245,00 incl. btw
Achterwiel met ingespaakte cassette body motor
Aluminium achterwiel Velgrem / Schijfrem compleet met een 250 watt 36 volt vrijloop motor is een compact lichtgewicht voorwiel met hulpmotor (circa 2,7 kg).
245,00 incl. btw
Achterwiel met ingespaakte freewheel schroef cassette motor
Aluminium achterwiel Velgrem / Schijfrem / rollerbrake compleet met een 250 watt 36 volt vrijloop motor is een compact lichtgewicht voorwiel met hulpmotor...
245,00 incl. btw

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B levert componenten voor elektrische fietsen en monteert ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike componenten en elektrische fiets ombouwsets. All onze ombouwsets worden voor ons in Nederland zorgvuldig samengesteld; we maken dan ook alleen gebruik van de beste componenten. Ook staan we in direct contact met onze fabrikant, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische componenten en fiets ombouwsets hebben standaard 2 jaar garantie.

Alle bedragen zijn inclusief btw

© Copyright 2023 Ekit4bike.com