Uw bestaande fiets ook elektrisch?
0
Winkelwagen
€ 0,00
Trapsensor
0 Reviews | Review toevoegen

De trapsensor ook wel genoemd pas sensor meet de kracht die u zelf mee fietst. Op deze basis wordt er een berekening gemaakt door de E4B controller hoeveel kracht de motor moet leveren.

Standaard levertijd

OP WERKDAGEN VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

€ 25,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

E4B Trapsensor


In Nederland is het verplicht als u een bestaande fiets ombouwt naar een elektrische fiets, dan dient uw altijd gebruik te maken van een trapsensor. De sensor ook wel genoemd pas sensor meet de kracht die u zelf mee fietst. Op deze basis wordt er een berekening gemaakt door de E4B controller van de extra kracht die de hulpmotor op dat moment moet leveren.
 

  • Trapsensor en magneetring met 8 magneten (pas sensor)
  • Meet de kracht die u zelf mee fietst
  • Sensor stuurt gegevens door naar de E4B controller

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Ombouwset elektrische fiets

Om meer duidelijkheid te geven, gaan we hier uitleggen wat de ombouwset van E4B betekend, een ombouwset voor een elektrische fiets is namelijk precies het zelfde als wat u kunt verwachten als u een originele elektrische fiets zou kopen, alle onderdelen wat u hier aantreft zitten dus ook op een originele elektrische fiets, het voordeel van het ombouwen is dat u uw huidige bestaande fiets kunt ombouwen voor een fractie van de prijs van een originele elektrische fiets, en dat u de set tevens weer kunt ombouwen naar uw volgende fiets. Het ombouwen van de fiets naar een elektrische fiets bedraagt voor de handige doe het zelver tussen de 2 a 3 uur werk.

Over ons

E4B is een zelfstandige dochteronderneming van Power-Bike
E4B levert en monteert 24V ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. We zijn samen met Power-Bike vanaf 2014 actief op het gebied van E-bike ombouwsets. Alle ombouwsets worden door ons zorgvuldig samengesteld; we gebruiken alleen de beste componenten. We staan in direct contact met onze fabrikanten, hierdoor hebben we grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. E4B beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Al onze elektrische fiets ombouwsets hebben 2 jaar garantie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw